Επεισόδια -τραυματίες αστυνομικοί απο σκάγια ,,ανοίγει κλείνει η περιφερειακή Αιγάλεω



Επεισόδια -τραυματίες αστυνομικοί απο σκάγια ,,ανοίγει κλείνει η περιφερειακή Αιγάλεω

Δέκα τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός από τα επεισόδια που προκλήθηκαν από Ρομά το βράδυ της Τρίτης (6/12) στο Μενίδι με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου από σφαίρα όπλου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη για μη πληρωμή 20 ευρώ σε βενζινάδικο.
 οι έξι χτυπήθηκαν από σκάγια όπλων, και οι τέσσερις από διάφορα αντικείμενα που τους πέταξαν οι Ρομά .

Τρείς από αυτούς τραυματίστηκαν στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης, ένας στην περιφερειακή Αιγάλεω, άλλοι τέσσερις στην συμβολή των  οδών Παναγίας Γρηγορούσης και Παπανικολή και δύο ακόμη στην ευρύτερη περιοχή της Αυλίζας.

Ένας από τους τραυματίες είναι ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όντας σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από ευθεία βολή που δέχτηκε με καραμπίνα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Μενίδι. Ο τραυματίας, είναι αστυνόμος Α’ και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, ενώ δέχτηκε πυροβολισμό στο πρόσωπο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό, όπως κι άλλος αστυνομικός, της ίδιας ομάδας.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Οι Ρομά έκλεισαν την περιφερειακή Αιγάλεω ενώ για αρκετές ώρες έμεινε κλειστή και η λεωφόρος Φυλής όπου έστησαν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε κάδους και λάστιχα. Η περιφερειακή Αιγάλεω παραμένει ακόμη κλειστή, καθώς δεν έχει καθαριστεί από τα εκατοντάδες αντικείμενα, για τα οποία θα μεριμνήσουν συνεργεία του Δήμου.

 Μικροεντάσεις με οδοφράγματα και φωτιές σε κάδους σημειώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης εκτός από την περιοχή του Μενιδίου και σε Ασπρόπυργο, Άνω Λιόσια, Αγία Βαρβάρα, Καματερό και Ίλιον.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.