Παρέμβαση Βαξεβάνη για υποκλοπές!!Ο κ.Φλώρος πρέπει να παραιτηθεί


 


 

 «Ο κύριος Φλώρος οφείλει να βγει και να μιλήσει, να μην υπάρχουν σκιές. Αλλά κατά το κοινώς λεγόμενο, κάνει την πάπια, δείχνει πως υπάρχει ένα είδος συναλλαγής με όλη αυτή την ιστορία της παρακολούθησης του», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβανης.

«Τα μετάλλια επάνω στην στολή του φαίνονται, εκείνο που δε φαίνεται είναι το μετάλλιο της αξιοπρέπειας. Έχουμε έναν διαπιστωμένα παρακολουθούμενο αρχηγό του στρατού. Γιατί δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Αντιλαμβανόμαστε τι σημαινει η παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ; Και την ίδια στιγμή πρέπει να αναρωτιόμαστε, γιατί κρατάει στη θέση του ο Μητσοτάκης έναν στρατηγό που τον υποπτεύεται για μία σειρά από «δουλειές»;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης.

 militaire.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.