Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Άρειο Πάγο για τις υποκλοπές!!


 


 Στον Άρειο Πάγο πήγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο που διήρκεσε μία ώρα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τον προβληματισμό και την βαθύτατη ανησυχία του σε σχέση με τις αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών, όπως το πρόσφατο δημοσίευμα περί παρακολούθησης της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως σημειώνοντας ότι οι αποδείξεις βρίσκονται εκεί που με βάση το νόμο υπάρχει υποχρέωση να τηρούνται αρχεία των διατάξεων και των εντολών παρακολούθησεων και αυτών που τις υπέγραφαν.

«Οι αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών για τη μετατροπή της ΕΥΠ σε παραθεσμικό παράκεντρο  παρακολούθησης πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων ακόμα και δικαστών είναι μεγάλη πληγή για τη Δημοκρατία, τη θέτει σε διακινδύνευση. Η παρακολούθηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων θέτει σε διακινδύνευση την ίδια την εθνική μας ασφάλεια. Είναι όλων μας ευθύνη να μην αφήνουμε αυτή τη βαριά σκιά να πλανάται πάνω από το πολιτικό σύστημα αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Αποκλειστική ευθύνη για την αναζήτηση στοιχείων και αποδείξεων για τη διαλεύκανση της δύσοσμης υπόθεσης, την έχει η ελληνική Δικαιοσύνη. Όλοι γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα στοιχεία, εκεί όπου με βάση το νομό υποχρεούνται να τηρούνται αρχεία των διατάξεων και των εντολών παρακολούθησης από την ΕΥΠ. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη χώρα οι θεσμοί της Δημοκρατίας λειτουργούν ακόμη και θέλω να εκφράσω την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη», είπε.

ΠΗΓΗ ERTNEWS,GR!

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.