Υποκλοπές: Επί ένα χρόνο υπό παρακολούθηση ο Κ.Χατζηδάκης με αποδείξεις για να παρατηρούν τη σωστή μοιρασιάΥποκλοπές: Επί ένα χρόνο υπό παρακολούθηση ο Κ.Χατζηδάκης με αποδείξεις για να παρατηρούν τη σωστή μοιρασιά 

Η γραμμή άμυνας της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών ήταν μέχρι σήμερα «φέρτε αποδείξεις». Λογικά από αύριο θα μετατοπιστεί στο «που βρήκατε τα στοιχεία». Η εφημερίδα Documento δημοσιεύει το περιεχόμενο των συνομιλιών του Κώστα Χατζηδάκη και τον κωδικό της παρακολούθησης του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα στοιχεία της εφημερίδας,ο Κ.Χατζηδάκης ήταν ο στόχος 5046c της ΕΥΠ και παρακολουθούνταν  επί ένα χρόνο. Από 27 Νοεμβρίου 2020 έως 17 Νοεμβρίου 2021 (!), χρονικό διάστημα ιδιαίτερα ασυνήθιστο ακόμα και για μεγαλοεγκληματία!

Η παρακολούθηση γίνεται στο επίσημο κινητό του υπουργού 6979800***, ενώ καταγράφονται συνομιλίες του με δημοσιογράφους όπως οι Τάκης Χατζής και Θανάσης Κουκάκης, οι οποίοι με δηλώσεις τους στην εφημερίδα και τις επιβεβαιώνουν), με υπουργούς, στελέχη της ΝΔ, αλλά και συνομιλίες προσωπικής φύσης!

Μεταξύ των άλλων συζητά με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση αν και έχει ήδη φύγει από το υπουργείο Ενέργειας και είναι υπουργός Εργασίας, ενώ υπάρχει αναφορά και σε συζήτηση του Κ. Χατζηδάκη με τον επιχειρηματία Αλέξη Πιλάβιο. «Ο στόχος (σσ: ο …υπουργός!) είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πιθανό ανασχηματισμό» αναφέρει ο υπάλληλος της ΕΥΠ, ο οποίος κάνει και εκθέσεις με συμπεράσματα για τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος σε μετέπειτα συνομιλίες του εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη μετακίνησή του από το υπουργείο Ενέργειας στο υπουργείο Εργασίας!

Στις 27 Νοεμβρίου, επίσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του «Ντοκουμέντο», καταγράφεται η συνομιλία του Κ. Χατζηδάκη με επιχειρηματία εκδότη καναλιού. Ο καναλάρχης ζητά από τον Κωστή Χατζηδάκη να φροντίσει ένα θέμα συμφερόντων του που αφορά φωτοβολταϊκά. Συγκεκριμένα, να διαμεσολαβήσει για να έχει επιτυχή έκβαση.
 
 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.