Εξάθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική.Συλλήψεις ατόμων!!


 


 Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πρωινές ώρες της 22-12-2022 στις περιοχές της Νέας Σμύρνης και του Νέου Ηρακλείου Αττικής συνελήφθησαν δύο μέλη της οργάνωσης (31χρονος ημεδαπός και 48χρονος αλλοδαπός) για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Επιπλέον, συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αναζητούνται έτερα μέλη της οργάνωσης.

Ως προς των τρόπο δράσης, τα μέλη της οργάνωσης, προκειμένου να εξασφαλίζουν την κάλυψη τους, χρησιμοποιούσαν ως επιχειρησιακά οχήματα, ταξί και φορτηγό όχημα μεταφοράς οπωροκηπευτικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της 22-12-2022 κατελήφθη ο 48χρονος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στη Νέα Σμύρνη, εντός του ταξί, να κατέχει με σκοπό την περεταίρω διακίνηση 21 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -24- κιλά και -400- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη.

Διαρκούσης της επιχείρησης, στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου εντόπισαν τον 31χρονο εντός του φορτηγού οχήματος, με 40 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -48- κιλά και -900- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ομοίως.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες , σε αποθήκη και στα επιχειρησιακά μεταφορικά μέσα των κατηγορουμένων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-8- γραμμ. κοκαΐνης,

πλήθος νάιλον συσκευασιών που περιείχαν -2- κιλά και -800- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης και -40- κιλά και -190- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

αυτοσχέδια τσιγάρα με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη,

ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των -1050- ευρώ,

-10- κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν επίσης το ταξί και το φορτηγό, που χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.