ΣΥΡΙΖΑ ..«αυξήσεις λογαριασμών του νερού» υπευθυνος ο Σκυλακάκη



ΣΥΡΙΖΑ ..«αυξήσεις λογαριασμών του νερού» υπεύθυνος ο Σκυλακάκη 

Εναντίον του «νεοφιλελεύθερου κ. Σκυλακάκη», στρέφεται το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τη δήλωση του για τις αυξήσεις λογαριασμών του νερού από τους δήμους.
 
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «την ώρα που η ακρίβεια έχει διαλύσει του οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη Θεόδωρος Σκυλακάκης καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού!»:

«Οι δημοτικές επιχειρήσεις Ύδρευσης βρίσκονται πλέον σε απόγνωση λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει το ενεργειακό τιμολόγιο μετά την πώληση της ΔΕΗ. Όπως φαίνεται οι συνέπειες αυτών των επιλογών δεν έχουν τέλος» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο νεοφιλελεύθερος κ. Σκυλακάκης, όμως, βρήκε τη λύση: φορτώστε χρέη τους αδύναμους. Κάθε μέρα παραμονής τού κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, που δεν νοιώθουν στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, διασφαλίζει διαιώνιση της οικονομικής απόγνωσης και απελπισίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.