Συνήγοροι Τουλουπάκη για την ωμή και αντιθεσμική παρέμβαση Γεωργιάδη..ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....


 


 
Οι συνήγοροι της Ελένης Τουλουπάκη, χαρακτήρισαν «αντιθεσμική παρέμβαση» του κ. Γεωργιάδη τη δήλωσή του, στις 15 Δεκεμβρίου.

Για προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης και παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας της Ελένης Τουλουπάκη έκαναν λόγο οι συνήγοροι της, στο Ειδικό Δικαστήριο, σχολιάζοντας τις αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς που είναι κατηγορούμενη μαζί με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο.

Ειδικό Δικαστήριο: Δεν είχαν δεχθεί παρέμβαση από τον Παπαγγελόπουλο οι Παπαγεωργίου – Ζαγοραίος

Οι συνήγοροι της Ελένης Τουλουπάκη, χαρακτήρισαν «αντιθεσμική παρέμβαση» του κ. Γεωργιάδη τη δήλωσή του, στις 15 Δεκεμβρίου, στην οποία σημείωσε: «Το ότι πρέπει να μπει η κα Τουλουπάκη στη φυλακή το λέω και σήμερα. Ήταν λάθος η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας άρχισε την κατάθεσή της, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου η οποία καταφέρθηκε σε βάρος της Ελένης Ράϊκου, υποστηρίζοντας πως όσα υποστήριξε, εξεταζόμενη στο Ειδικό Δικαστήριο «είναι όλα ψέματα, το μόνο που είπε και δεν είναι ψέμα ήταν το όνομά της».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.