""ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ"" ΜΑΥΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ!!!


  Πρώτος ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, και στην συνέχεια η εισηγήτρια του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, κατήγγειλαν πως δεν μεταδιδόταν η συνεδρίαση από την ιστοσελίδα της Βουλής. «Μαύρο», δηλαδή, με… μουσική υπόκρουση είχε πέσει σε μια συζήτηση για ένα ζήτημα που η κυβέρνηση έχει δείξει με κάθε δυνατό τρόπο τις προθέσεις της, οι οποίες βρίσκονται ακριβώς στην απέναντι πλευρά του «όλα στο φως» που διατείνεται πως θέλει.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πήρε τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός μόλις τελείωσε την τοποθέτηση του επί του νομοσχεδίου. Και ξαφνικά έγινε το θαύμα! Παίρνοντας τον λόγο ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης άρχισε και η διαδικτυακή μετάδοση της συνεδρίασης. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επεσήμανε πως δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλή, σημειώνοντας πως θα θέσει το ζήτημα στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Την μη μετάδοση της έναρξης της συνεδρίασης, στην οποία είχαν τοποθετηθεί ήδη ο «γαλάζιος» εισηγητής Ευρυπίδης Στυλιανίδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιβεβαίωσε και η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας στις καταγγελίες, ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής τον ενημέρωσαν πως η συνεδρίαση της Επιτροπής μεταδόθηκε κανονικά.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.