Προκλητικές ενέργειες κατά της περιουσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.Καταδίκη των συμβάντων και έντονη ανησυχία από το Ελληνικό ΥΠΕΞ..


 


 Iδιαίτερη ανησυχία για τα γεγονότα στην περιοχή Wadi Hilweh στο Σιλουάν, νότια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων και τις κινήσεις κατά περιουσίας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter.

Επίσης, τονίζει πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να μεριμνά για την προάσπιση και διαφύλαξη των προνομίων και δικαίων του Πατριαρχείου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτησιών του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.