Έσπασε ο αρμός της ΕΥΠ»! Αποκάλυψη βόμβα για υποκλοπή Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ

 

Έσπασε ο αρμός της ΕΥΠ»! Αποκάλυψη βόμβα για υποκλοπή Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ

 Βόμβα μεγατόνων από τις λίστες παρακολουθήσεων που συνεχίζει να αποκαλύπτει το Documento! «Άκουγαν» τους Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ μέσω ΕΥΠ!

Στην λίστα των υποκλοπών και ο πρώην Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Θ.Λάγιος!

Φαίνεται ότι «ο αρμός της ΕΥΠ» έσπασε για τα καλά και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Οι «ακροάσεις» των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ ήταν μακρόχρονες και οι συνομιλητές πολλοί και διάφοροι, όπως είναι λογικό. Οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί εκ των πραγμάτων προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον…

Τα ερωτήματα εύλογα και απλά:

•Είναι δυνατόν κυβέρνηση -οποιαδήποτε κυβέρνηση- να παρακολουθεί τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων; Είναι δυνατόν να μην υπάρχει μίνιμουμ εμπιστοσύνης προς του Αρχηγούς;

•Οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ έχουν στις επιλογές τους την παραίτηση; Το ερώτημα νομίζουμε ότι είναι αυτονόητο. Θα ρισκάρουμε την πρόβλεψη ότι θα προσχωρήσουν στην άποψη «θέλουμε αποδείξεις»!
Από

Militaire News

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.