Μητσοτάκης από Χειμάρρα: Είστε γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας





Μητσοτάκης από Χειμάρρα: Είστε γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

«Η Ελλάδα σας σκεπάζει πάντα. Να το ξέρετε αυτό», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους κατοίκους της Χειμάρρας στην Αλβανία.

Τους ευχαρίστησε γιατί όπως είπε κράτησαν άσβεστη τη φωτιά του ελληνισμού και της ορθοδοξίας στην καρδιά τους και τους χαρακτήρισε «γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα παραμείνει υποστηρικτής της ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει στην επίσκεψή του ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο οποίος έκανε λόγο για ιστορική ημέρα και ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στη Χειμάρρα.

Κατά την άφιξή του στην περιοχή, έτυχε θερμής υποδοχής από εκπροσώπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Επόμενοι σταθμοί της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού είναι η Λειβαδιά και η Δερβιτσάνη.

Εκ μέρους της αλβανικής κυβέρνησης τον πρωθυπουργό θα υποδεχθούν στη Δερβίτσανη ο Αλβανός ομόλογός του Έντι Ράμα, ενώ στη Λειβαδιά η υπουργός Περιβάλλοντος και Τουρισμού, Μιρέλα Κουμπάρο.
.cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.