ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ......ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ....



Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, Ο ΔΕΝΔΙΑΣ... ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ , ΤΙ ΛΕΕΙ;;;ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΜΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΑ , ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ....

 

Για τριμερή συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας – Γερμανίας που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την περασμένη Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, κάνουν λόγο τα τελευταία λεπτά τουρκικά ΜΜΕ. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι μια καλοστημένη παγίδα Ερντογάν στην οποία κάποιοι “πρόθυμοι” έπεσαν μέσα. Αν ενδιαφέρονταν για εξομάλυνση, δεν θα “κάρφωναν” τόσο άκομψα τη συνάντηση. 


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα -για τα οποία η ελληνική πλευρά δεν έχει αντιδράσει–
στη συνάντηση μετείχαν, ο Ιμπραχίμ Καλίν, εκπρόσωπος της προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γενς Πλότερ, Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας, και η Άννα – Μαρία Μπούρα, Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της «αναθέρμανσης των σχέσεων Ελλάδας Τουρκίας και η επανέναρξη της επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών».

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.