Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε Λιμενικούς και Αστυνομικούς ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός! Στο Στόλο ακόμη περιμένουν τα πλεύσιμα!


Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε Λιμενικούς και Αστυνομικούς ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός! Στο Στόλο ακόμη περιμένουν τα πλεύσιμα!

Με τα νεύρα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων φαίνεται ότι παίζει η κυβέρνηση. Τέσσερις μήνες μετά από την ανακοίνωση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για την καταβολή πλεύσιμων στα πληρώματα του Στόλου, η υλοποίηση της ακόμη …αναμένεται! Δεν πρόκειται για κάποια …παροχή που θα αλλάξει τη ζωή του προσωπικού και δεν αφορά καν όλο το προσωπικό των ΕΔ. Παρόλα αυτά ακόμη …περιμένουμε την υλοποίηση της.

Σήμερα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ του προσωπικού του Λιμενικού και της Ελληνικής Αστυνομίας . Θα δοθεί εντός Δεκεμβρίου είπε!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θεωρούνται τόσο δεδομένες για την κυβέρνηση;
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.