Πέντε οι μετασεισμοί μετά τον σεισμό στην Εύβοια μεγέθους 5,1 Ρίχτερ!


 


  Συνολικά πέντε σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, με επίκεντρο την Κεντρική Ευβοία, οι οποίοι έγιναν αισθητή σε περιοχές της Βοιωτίας αλλά και της Αττικής.

Ο πιο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε ήταν μεγέθος 5,1 Ρίχτερ, ενώ οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν από 1,5 R έως και 3,4 R.
Πιο αναλυτικά:

    Ο πρώτος σεισμός ήταν μεγέθους 5.1 R με επίκεντρο: 7 χλμ Ανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας, κοντά στο χωριό Πισσώνας και εστιακό Βάθος: 10 χλμ, ενώ είχε διάρκεια και ήταν αρκετά αισθητός, χωρίς να έχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές.
    Ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 2.3 R σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.30 με επίκεντρο: 4 χλμ Ανατολικά – Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας και εστιακό Εστιακό βάθος: 10 χλμ.
    Ο τρίτος σεισμός σημειώθηκε στις 14.36, ύψους 1.5 R και πάλι με επίκεντρο: 7 χλμ Ανατολικά – Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας και εστιακό βάθος: 15 χλμ.
    Ο τέταρτος σεισμός (14:44) είχε μέγεθος: 2.8 R και επίκεντρο: 3 χλμ Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας με εστιακό βάθος: 15 χλμ.
    Ο πέμπτος σεισμός σημειώθηκε στις 14.49 με μέγεθος 3.4 R, με επίκεντρο: 5 χλμ Ανατολικά – Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας και εστιακό βάθος: 5 χλμ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.