Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν αποδίδουν στο κρύο!!!Είναι έως και 32% χειρότερη η απόδοση τους!!


 


 

 Σύμφωνα με έρευνα του Recurrent που στηρίχθηκε σε δεδομένα από 7.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το ποσοστό μείωσης της αυτονομίας τους σε κρύο καιρό, μπορεί να ανέλθει έως και το 32%. Οι χρήστες όμως έχουν και τη λύση πολλές φορές…

 Όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και αυτά με κινητήρες εσωτερικής καύσης παρουσιάζουν απώλειες αυτονομίας σε κρύο καιρό. Κάτι που είναι λογικό με δεδομένη την αύξηση της κατανάλωσής τους σε τέτοιες συνθήκες, αν και η αλήθεια είναι πως σε αυτά οι απώλειες είναι ανάξιες λόγου.

Αντίθετα στα ηλεκτρικά αυτό το γεγονός συνιστά άλλο ένα θέμα που ψάχνει λύση.

Η απώλεια της αυτονομίας των ηλεκτρικών σε τέτοιες συνθήκες, οφείλεται κυρίως στην αδυναμία τους να θερμάνουν την καμπίνα των επιβατών με εξωτερική πηγή ενέργειας, αφού ακόμα και γι’αυτό, χρησιμοποιούν τη μπαταρία τους.

H έρευνα του Recurrent που έγινε σε 7.000 αυτοκίνητα μεταξύ 13 δημοφιλών μοντέλων της αγοράς των Η.Π.Α, καταδεικνύει πως το ποσοστό αυτής της απώλειας μπορεί να είναι από εντελώς ασήμαντο έως και να αποτελέσει σημαντικό λόγο για την αύξηση του range anxiety, με μειώσεις από 3 έως 32% κατά τη χρήση τους σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μεταξύ 1 και 7 οC και σε σχέση με την αυτονομία τους στους 21 oC.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.