Πειραιας..Ανδρας 25 χρονων πυροβολησε θανασιμα τη σύντροφό του και παραδόθηκε

 

Πειραιας..Ανδρας 25 χρονων  πυροβολησε θανασιμα τη σύντροφό του και παραδόθηκε

Εγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Πειραιά. ένας 25χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο και είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Ο θανάσιμος τραυματισμός φαίνεται να επήλθε από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι της 19χρονης.Ο 25 χρονος άντρας φέρεται να ζήλευε παθολογικά την νεαρή κοπέλα. Ο δράσης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.Οι αστυνομικες εντοπιζουν σαν αιτια ..το εγκλημα παθους

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού που βρίσκεται στην οδό Βάμβα και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα να κείτεται νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος. Ο δράστης παραδόθηκε, ωστόσο το όπλο δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.