Συνεχίζει να είναι προκλητικός ο Χ.Ακάρ λέγοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει μαθήματα όπως το 1922


 


 

Συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά η Τουρκία, αυτή τη φορά με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ να παίρνει τη σκυτάλη και να κατηγορεί την Ελλάδα για «συμπεριφορά που πυροδοτεί την αστάθεια» και καλώντας τη επιπλέον «να θυμάται την ιστορία του 1922».

Οι προκλητικές αναφορές αυτές του Ακάρ έγιναν με αφορμή την 101η επέτειο από την απελευθέρωση του Γκαζιαντέπ στην οποία ο Τούρκος υπουργός Άμυνας έδωσε το «παρών» και απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέροντας: «Την ώρα που εμείς καταβάλουμε προσπάθεια για την περιφερειακή και την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, δυστυχώς η Ελλάδα συνεχίζει τις επιθετικές πολιτικές και τις προκλητικές πράξεις με ρητορική που υποδαυλίζει την αστάθεια».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Η Ελλάδα θυσιάζει τα οικονομικά της χώρας και την ευημερία των πολιτών και προκαλεί νέες εντάσεις κάθε ημέρα βασίζοντας την πολιτική υπαρξή της στην επιθετικότητα κατά της Τουρκίας».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «η προκλητική αυτή συμπεριφορά δείχνει ότι η Ελλάδα κινείται εκτός ελέγχου και αγνοεί τις βασικές αρχές και τις αξίες του ΝΑΤΟ. Προσδοκούμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί θα εγκαταλείψουν αμέσως τις προκλητικές συμπεριφορές και θα συμπεριφερθούν σαν σώφρονες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και θα επικεντρωθούν στην επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου» και συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα πρέπει «να πάρει μαθήματα από την ιστορία χωρίς να ξεχνάει τι έζησε το 1922 πριν χιονίσει στα βουνά που εμπιστεύτηκαν».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.