Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 1800 δολλαρίων κινήθηκε ο χρυσός!!


 


 Κάτω από τα 1.800 δολάρια βρέθηκε ο χρυσός σήμερα καθώς η ενίσχυση του δολαρίου που κέρδισε έδαφος μετά τα ισχυρά μάκρο για την αμερικάνικη οικονομία άσκησε πιέσεις στο πολύτιμο μέταλλο.

Όπως εξηγούν οι αναλυτές το ισχυρό δολάριο καθιστά το πολύτιμο μέταλλο ακριβότερο και κατά συνέπεια λιγότερο ελκυστικό στους επενδυτές.

Σε αυτό το κλίμα, ο χρυσός και συγκεκριμένα το συμβόλαιο παραδόσεως Φεβρουαρίου έχασε 1,7% ή 30,10 δολάρια στα 1.795 δολάρια ανά ουγγιά.

Στα άλλα μέταλλα το ασήμι και ειδικότερα το συμβόλαιο παραδόσεως Μαρτίου έχασε 2,4% ολοκληρώνοντας τις συναλλαγές στα 23,62 δολάρια ανά ουγγιά.

Ο χαλκός παραδόσεως Μαρτίου έχασε 1,4% στα 3,76 δολάρια ανά λίβρα.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.