ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ,,,, ΔΥΟ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 16ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!


 Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στην Πλατεία Συντάγματος μεταξύ ανήλικων κοριτσιών όπου μία 16χρονη τραυματίστηκε από μαχαίρι τύπου πεταλούδα!

Συγκεκριμένα δύο νεαρά κορίτσια οι οποίες όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν αδερφές, μαχαίρωσαν 16χρονη στο δεξί μηρό, η οποία καθόταν μόνη της στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος.

Η 16χρονη μαχαιρώθηκε από την μεγάλη αδελφή ηλικίας 19 ετών.  Εν συνεχεία εγκατέλειψαν αιμόφυρτη την ανήλικη και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο αδερφές είχαν διαφορές με την άλλη ανήλικη.

Άσχετα με το τι διαφορές μπορεί να είχαν πλέον η ελληνική κοινωνία δείχνει να καταρρέει δίχως να έχει τέλος η κατάντια της και αρχίζει να θυμίζει σκηνές από το «Μίσος» του Μάθιου Κάσοβιτς.

Σε μία συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας αναφέρεται η εξής στιχομυθία: «Η κοινωνία είναι σαν αυτόν που πέφτει από το παράθυρο του πέμπτου ορόφου και σε κάθε όροφο μονολογεί “μέχρι εδώ, όλα καλά” αλλά το πεζοδρόμιο πλησιάζει».

Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ελληνική κοινωνία. Όλοι αυτοϋπνωτισμένοι πείθουν τους εαυτούς τους ότι «όλα πάνε καλά» αλλά το «πεζοδρόμιο» είναι κοντά.

Τι συμβαίνει και τα παιδιά (κορίτσια και αγόρια) οπλοφορούν;

Να θυμίσουμε και τα πρόσφατα περιστατικά οπλοφορίας ανηλίκων πάλι με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος.

Μαθήτρια ηλικίας 14 ετών επιχείρησε να μπει στο κτίριο της Βουλής έχοντας στην κατοχή της μαχαίρι, αλλά και μικροποσότητα κάνναβης, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πριν περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο πριν την είσοδο στην αίθουσα, η ανήλικη επιχείρησε να πετάξει το μαχαίρι που είχε κρύψει, ωστόσο έγινε αντιληπτή.

Το περιστατικό ήταν το δεύτερο που αφορούσε… επιχείρηση εισόδου μαθητή στη Βουλή με μαχαίρι.

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή και 14χρονος μαθητής γυμνασίου από την Αργυρούπολη στις αρχές Νοεμβρίου.

Το περιστατικό έγινε στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών στο Κοινοβούλιο.

Ο ανήλικος συνελήφθη, όταν το μαχαίρι εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο από τα μηχανήματα X-ray.

Δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα για το τι συμβαίνει στα σχολεία καθώς πλέον τα κρούσματα βίας είναι καθημερινά και ανήλικοι μαθητές δε νιώθουν καν το φόβο ότι μπορεί να υπάρξει κάποια τιμωρία.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.