Ερντογάν: Τρελάθηκαν στην Ελλάδα με τον Typhoon - Έτρεμαν με την Αθήνα στο βεληνεκές


«Η Ελλάδα να έρθει στα συγκαλά της και να σταματήσει τις προκλήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Η τελευταία δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς είναι πολύ σημαντική για την αμυντική μας βιομηχανία. Η δοκιμή του Typhoon  προκάλεσε τρέλα στην Ελλάδα. Η Αθήνα ήταν μέσα στο βεληνεκές του, κι άρχισε να τρέμει», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ATV ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Σύντομα θα έχουμε να δώσουμε κι άλλα καλά νέα με τους CENK και GEZKIN (τύπου κρουζ), αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Η πυραυλική μας τεχνολογία αναπτύσσεται από την Roketsan», πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος.


«To 2023 τα αεροσκάφη μας θα βγουν από τα υπόστεγα. Υπάρχουν και άλλοι που θα οργιστούν με αυτά. Δεν μπορούμε να παραμένουν σιωπηλοί και να μην απαντούμε στην συμπεριφορά της Ελλάδας. Αντί για λόγια προχωρούμε σε έργα. Η Ελλάδα θα πρέπει να έρθει στα συγκαλά της. Πρέπει να καταλάβουν (στην Ελλάδα) ότι δεν μπορούν να πάνε πουθενά με τις προκλήσεις και τις απειλές», κατέληξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσον αφορά στο κομμάτι της Ελλάδας στην συνέντευξή του, στο τηλεοπτικό δίκτυο ATV.

 Euronews 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.