Ο Π.Πολάκης με νεότερη ανάρτηση του αναδεικνύει την σιγή που τηρεί η κυβέρνηση για τον παράνομο διορισμό της Θεανώς Καρποδίνη ως Διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ.

 

  Ο Π.Πολάκης με νεότερη ανάρτηση του αναφέρει πως η κυβέρνηση ΤΗΡΕΙ  ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΑΝΩΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ!!

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ""Φτάνει πια με το Επιτελικό Κράτος. Εδώ και καιρό, η Μητσοτάκης Α.Ε παράγει περισσότερους αρίστους από όσους μπορεί να πληρώσει από το υστέρημα του ο Έλληνας πολίτης"".

Επίσης τονίζει   ότι το Υπουργείο Υγείας και ο Θάνος Πλεύρης,
δεν αντιδρούν σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας   και αυτό  μπορεί παρά να ερμηνευθεί ως στήριξη-κάλυψη στο πρόσωπο της.

«Κάλυψη που επειδή αφορά σε οργανισμό ο οποίος διαχειρίζεται 6 δισ. ευρώ περίπου ετησίως, έχει αναμφίβολα και τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου του κ. Μητσοτάκη!» τονίζεται σχετικά.

Επίσης κάνει λόγο και για τις διαδικασίες επιλογής του ΑΣΕΠ,,,

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Ο θίασος του επιτελικού κράτους των αρίστων σε μια από τις τελευταίες μεγάλες του παραστάσεις, αφιερωμένες σε όσους ακόμα δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν το 2019, "χλευάζει" και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη που αγωνίζεται να «βγάλει» τον μήνα, κάνοντας σαφές ότι οι άριστοι μπορούν να «κονομάνε» από 10 "μπάντες".

 Σαν να μην έφτανε, όμως, το προδήλως παράνομο του διορισμού και οι πολλαπλές οικονομικές απολαβές της κ. Καρποδίνη, ο συγκεκριμένος διορισμός φαίνεται ότι εκθέτει ανεπανόρθωτα ακόμα και τις διαδικασίες επιλογής του ΑΣΕΠ. Πιο αναλυτικά, κατά την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία επιλογής Διοικητή του ΕΟΠΥΥ, η κυρία Καρποδίνη κατατάχθηκε από τον ΑΣΕΠ, αρχικά στην 11η και τελικά μέσω παραιτήσεων στην 8η θέση.

 Σύμφωνα, όμως, με την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, μόνο οι 7 πρώτοι υποψήφιοι θα καλούνταν σε συνέντευξη και από αυτούς θα επιλέγονταν τρεις, εκ των οποίων ο Υπουργός Υγείας θα μπορούσε να επιλέξει τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ» προσθέτει.

«Η κ. Καρποδίνη, για ... κακή τύχη του ισχύοντος νομικού πλαισίου κατετάγη από τον ΑΣΕΠ στην 8 η θέση. Ως εκ του θαύματος, η 2η στην κατάταξη κα. Γκογκοζώτου "απέσυρε" την υποψηφιότητα της και έτσι δόθηκε η "ευκαιρία" στην κυρία Κορποδίνη να είναι μέσα στους 7 υποψήφιους που κλήθηκαν για συνέντευξη (η "αποσυρθείσα" κυρία Γκογκοζώτου ανταμείφθηκε με τη θέση της μη εκτελεστικής Προέδρου του ΕΟΠΥΥ...). Παρακάμπτοντας έτσι τα όποια εμπόδια, ακόμα και τη βαθμολόγηση του ΑΣΕΠ, η κα. Καρποδίνη κατάφερε (μέσω της "εξαιρετικής της επίδοσης" στην συνέντευξη του ΑΣΕΠ) να μπει στην τελική τριάδα των υποψηφίων, γεγονός που της άνοιξε τον δρόμο για το ... 2ο συνεχόμενο θαύμα, ήτοι να επιλεγεί τελικά εκείνη από τον κ. Πλεύρη για τη θέση του Διοικητή του ΕΟΠΥΥ! Φτάνει πια με το Επιτελικό Κράτος. Εδώ και καιρό, η Μητσοτάκης Α.Ε παράγει περισσότερους αρίστους από όσους μπορεί να πληρώσει από το υστέρημα του ο Έλληνας πολίτης» καταλήγει η ανακοίνωση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.