Επεισόδια με αναρχικούς και αστυνομικούς στά προσφυγικά της Λ.Αλεξάνδρας για εκκένωση κατάληψης!!


 Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης για την εκκένωση της κατάληψης στα «προσφυγικά» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει 78 προσαγωγές, ενώ έχουν τραυματιστεί 7 αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων είναι πιο σοβαρά.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες, ενώ πάνω από 30 άτομα έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Άτομα που βρίσκονταν στο κτίριο «υποδέχτηκαν» τους αστυνομικούς πετώντας τους αντικείμενα από την ταράτσα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με τις αστυνομικές δυνάμεις να αδειάζουν το χώρο προχωρώντας στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν στο κτίριο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση, στην ίδια περιοχή όπου και συνελήφθη ένας 27χρονος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, πρόκειται για τον φερόμενο ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που συνελήφθη κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών και φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.