Μεγάλη φωτιά στην Λήμνο καίει σε τρία μέτωπα!!


 


 Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν κάνουν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου της φωτιάς

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο Λήμνο και κινείται σε 3 διαφορετικά μέτωπα.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν κάνουν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου της φωτιάς.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Πρόεδρος της κοινότητας Σαρδών Διονύσης Μπαλδεράνος στο limnosreport, η φωτιά κινείται μεταξύ Σαρδών και Αγίου Δημητρίου, Σαρδών και Δάφνης και το τρίτο μέτωπο αναπτύσσεται στην Παπιά.

Ένα κόκκινο πέπλο έχει καλύψει τον ουρανό της Λήμνου και είναι εμφανές απο κάθε σημείο του νησιού.

Η ελπίδα για έλεγχο της φωτιάς πριν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε κατοικημένες περιοχές έχει μεταφερθεί στα καιρικά φαινόμενα μια και η πρόβλεψη δίνει βροχές τις επόμενες ώρες.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.