ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;; ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΨΩΜΙ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ...

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ  ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ;
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ...
ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.
Το ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης έβαλαν πολλά πούλμαν να κατέβει ο κόσμος ,,,έχουν αντιδράσει όλοι με αυτό που έκαναν τα συνδικάτα και δικαιολογίες του τίποτα έτσι για να λέμε, αυτό που κάνανε από πίσω οι συνδικαληστές τελικά ληστές είναι και τίποτα άλλο.
 Λοιπόν ο κόσμος πήγε κάτω αποφασισμένος. Όσος πήγε, πολλοί με τα πόδια, με ποδήλατα, με πούλμαν, ακόμη και με ενοικιαζόμενα πατίνια.

Έχει κάτσει μπροστά από το Σύνταγμα ,,φυσικά το ΠΑΜΕ έκανε συγκεντρωμένη παρέλαση και αποχώρησε ,,ενώ ο κόσμος φώναζε να μείνουνε εκεί όλοι μαζί.
 Τελικά κατά της 13:15 κάπου εκεί όπως είχαμε προαναφέρει είναι η ώρα ,,άρχισαν τα κουκούλια να ρίχνουν μολότοφ. Αυτοί είναι οι εκπαιδευόμενοι αστυνομικοί. Φαίνονται, ντυμένοι με ίδιες μπότες και κουρεμένοι. Κουκούλια κουρεμένα δεν έχει και οι αστυνομικοί
αυτοί είναι οι ''κακοί'' που  ρίχνουν μολότοφ και οι άλλοι οι  ''καλοί'' που ρίχνουν στον κόσμο χημικά
Ο  κόσμος είναι στην πλατεία, τρώει χημικά και μολότοφ,  αλλά κάθεται εκεί ακόμη ,,φυσικά σε λίγο θα σκληρυνη η κατάσταση και θα διαλυθεί ο κόσμος δεν θα βαρέσουν τα ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ...

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ.

ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΥΡΟΥΝΙ....ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ,,ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ,,,,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΥΜΕΤΡΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΣΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ   ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙ.
 ΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ,ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ Η ΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.