Τώρα οι κατασχέσεις σπιτιών γίνονται και με έφοδο της αστυνομίας!!


 


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ..ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ,,,ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΠΟΣΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

 

 Σκληρες και απάνθρωπες στιγμές βιώνει η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, από την Ανάληψη Θέρμου, η οποία χάνει το σπίτι της λόγω χρέους στην τράπεζα.

Αστυνομία με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια και έσπασαν την πόρτα προκειμένου να γίνει η έξωση της ιδιοκτήτριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN μεταφορική εταιρεία απομακρύνει τα πράγματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό καθώς η πιστωτική κάρτα της κ. Κολοβού είχε ένα χρέος περίπου 15.000 ευρώ. «Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο […] Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος. Σπάσανε την πόρτα και ο κλητήρας με χτύπησε. Με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι την έσπασαν. Δεν έχω σπίτι να μείνω, θα μένω σε σπίτια φίλων. Από τις 5:30 είχαν έρθει» δηλώνει η ίδια στο OPEN.

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ. Θα πρέπει να υπάρχει ένα κράτος δικαίου», δήλωσε η δικηγόρος της κ. Κολοβού.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.