Τηλεφωνήματα στον ΣΚΑΪ και στο ΟΠΕΝ για τοποθέτηση βόμβας!!


 


 Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας και στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11), μετά από αντίστοιχο συναγερμό και στο κανάλι OPEN.

Συγκεκριμένα, στις 12:05 άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα ήταν ηχογραφημένο, με γυναικεία φωνή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Νωρίτερα, αναστάτωση επικράτησε και στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, καθώς τηλεφώνησε άγνωστος, για τοποθέτηση βόμβας. Όλοι οι εργαζόμενοι βγήκαν άμεσα από το κτήριο ενώ οι Αρχές που έφτασαν εγκαίρως προχώρησαν στους απαραίτητους ελέγχους.

Και στο OPEN, δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό ή ύποπτο.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.