Κλείνουν το βράδυ της Τετάρτης τμήματα της Αττικής Οδού για άσκηση της Πυροσβεστικής



Άσκηση Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα διεξαχθεί στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού, από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου μέχρι τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Η μεγάλη άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Αττικών Διαδρομών, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Ειδικότερα, δυνάμει απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.

Η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων. Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ καταβολής διοδίων. «Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά τους οδηγούς για την κατανόηση» καταλήγει η ανακοίνωση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.