Συμμορία ανηλίκων τραυμάτισε ανήλικα αδέλφια στον Άγιο Δημήτριο



Συμμορία κοριτσιών επιτέθηκε σε 15χρονη σε πάρκο στον Άγιο Δημήτριο, την «έσπασε» στο ξύλο, τραβώντας την από τα μαλλιά και χτυπώντας της το κεφάλι στο έδαφος, ενώ όταν ο ανήλικος αδερφός της, που είδε την επίθεση, προσπάθησε να τη βοηθήσει, τα «άγρια κορίτσια» κάλεσαν ενισχύσεις και ομάδα νεαρών Αλβανών, τον ξυλοκόπησε και εκείνον με αποτέλεσμα τα δυο αδέρφια να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που δείχνει οτι πλέον η κατάσταση με τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων έχει ξεφύγει, σημειώθηκε στις 20:30 της 28ης Οκτωβρίου στο Πάρκο Ασυρμάτου στον Μπραχάμι.

Το κοριτσάκι βρισκόταν εκεί και συνομιλούσε με μια συνομήλική της οταν ξαφνικά την πλησιάζει μια παρέα κοριτσιών που έδειχνε να «ψάχνεται για καυγά». Η μικρή, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε να φύγει όμως τότε εμφανίστηκε ένα αγόρι το οποίο της όρμησε, την έφτυσε και την έσπρωξε ενώ ένα άλλο κορίτσι την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε της χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος.

Η μαθήτρια και πάλι επιχείρησε να φύγει, όμως τότε ήταν που δέχτηκε την μεγάλη επίθεση. Έπεσαν πάνω της πολλά άτομα – δεν μπορούσε να προσδιορίσει τον αριθμό- άρχισαν να την χτυπάνε και στο σώμα και μάλιστα ήταν τέτοια η μανία της που συνέχισαν να τη δέρνουν αλύπητα ακόμα και όταν είχε πέσει στο έδαφος.

Ο αδερφός της έτρεξε να την βοηθήσει όμως ένας από αυτούς τους ανήλικους τον έφτυσε και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Το παιδί προσπάθησε να τους ξεφύγει όμως εμφανίστηκε ένα άλλο άτομο και άρχισαν να σπρώχνουν μαζί με τις άλλες κοπέλες την αδερφή του και τον ίδιο μέχρι που μια ομάδα 15 ατόμων χίμηξε και τους χτυπούσε παντού αδιαφορώντας, προφανώς, αν θα τους έκαναν ζημιά.

Ήταν, δε, τέτοιο το θράσος τους, όπου ο ένας απ’ αυτούς διέπραξε και ληστεία αρπάζοντας από το χέρι του αδερφού της 15χρονης ένα ρολόι αξίας 200 ευρώ.

Αφού τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής ενώ τα δυο παιδιά μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Την επόμενη μέρα το κορίτσι μετέβη μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου όπου υπέβαλε μήνυση.
Από τις έρευνες των αρχών συνελήφθησαν πέντε άτομα τα οποία αναγνωρίστηκαν από το αγόρι και την αδερφή του, οι υπόλοιποι της άγριας παρέας αναζητούντα ενώ στις 10:30 της 29ης Οκτωβρίου συνελήφθησαν και οι γονείς των πέντε συλληφθέντων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.