Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στην Ουκρανία,Συνάντηση με Ζελένσκι!!




 Η Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντηση της με τον Ζελένσκι αναμένεται να επισημάνει την συμπαράσταση και την στήριξη της Ελλάδας στον λαό της Ουκρανίας

Επίσκεψη στην Ουκρανία μεταφέροντας μήνυμα στήριξης από την Αθήνα στο Κίεβο πραγματοποιεί αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από την Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός ξεκίνησαν το ταξίδι τους την Τετάρτη, μεταβαίνοντας στην Πολωνία από όπου θα ταξιδέψουν για Κίεβο με τρένο.

Οι ακριβείς πληροφορίες για το πρόγραμμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου δεν δημοσιοποιούνται για λόγους ασφαλείας, ωστόσο την Πέμπτη το πρωί αναμένεται ότι θα βρίσκονται ήδη στο Κίεβο προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Διαβάστε επίσης: Σακελλαροπούλου: Ντυμένη χρώματα της Ουκρανίας – Το δυνατό μήνυμά της για την Ημέρα της Γυναίκας

Κατά την παραμονή τους στην Ουκρανία ο Παναγιωτόπουλος θα έχει επίσης συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογο του.
Μήνυμα συμπαράστασης

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντηση της με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται να επισημάνει την συμπαράσταση και την στήριξη της Ελλάδας στον λαό της Ουκρανίας και τον αγώνα του ενάντια στην ρωσική εισβολή.

Η επίσκεψη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.