Οι ΗΠΑ επίτρεψαν συναλλαγές ρωσικών τραπεζών στον τομέα της ενέργειαςΟι ΗΠΑ θα επιτρέψουν σε μερικές ρωσικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών Sberbank, VTB Bank και Alfa-Bank, να συνεχίσουν να πραγματοποιούν ορισμένες συναλλαγές που σχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας μέχρι την 14η Μαΐου, όπως ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

Το υπουργείο ανέφερε σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του ότι παρατείνει την ισχύ μιας γενικής άδειας, η οποία λήγει τον επόμενο μήνα. Στη λίστα των εξαιρέσεων συμπεριλαμβάνεται και η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας.

Η εξέλιξη αυτή γίνεται γνωστή λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη εφαρμογής της επιβολής πλαφόν στις τιμές του ρωσικού πετρελαίου από την ομάδα χωρών G7 στις 5 Δεκεμβρίου.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.