Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε πολλές χώρες της Ευρώπης κατά του ΝΑΤΟ και κατά των κυρώσεων στην Ρωσία




 

Εξοργισμένοι είναι πλέον οι Ευρωπαίοι καθώς οι δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία το μόνο που κατάφεραν είναι να προκαλέσουν οικονομικές καταστροφές για πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Τσεχία, την Ουγγαρία και τη Γερμανία ζητώντας έξοδο από το ΝΑΤΟ ενώ και η υποστήριξη για τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία μειώνεται.

Έχει αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και η διαφωνία μεταξύ των Ευρωπαίων σχετικά με το ότι οι ηγέτες των χωρών τους δίνουν προτεραιότητα στις φιλοδοξίες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία έναντι των δικών τους πολιτών. Η προτεραιότητα έχει τη μορφή κυρώσεων κατά της Μόσχας, πυροδοτώντας τον ενεργειακό υπερπληθωρισμό και προμηθεύοντας όπλα στην Ουκρανία.

Στην Γερμανία η AfD ζήτησε την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί από 10% σε 15% σε 9 μήνες.

“Αυτή είναι απλώς η σιωπή πριν από την καταιγίδα – η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη και οι άνθρωποι δεν έχουν καμία αίσθηση ότι η κυβέρνηση έχει μια εύλογη στρατηγική για να διαχειριστεί την κρίση”, δήλωσε ο Manfred Güllner, επικεφαλής της Forsa.

Ακόμη χειρότερα, οι κυρώσεις έχουν πυροδοτήσει μια περαιτέρω αποδυνάμωση της οικονομίας, όπου μια ύφεση ενδέχεται να μην αποφευχθεί αυτό το χειμώνα. Οι προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αυστηροποιήσει γρήγορα τη νομισματική της πολιτική και να αυξήσει τα επιτόκια για να καταπνίξει τον πληθωρισμό έχουν επίσης τους κινδύνους τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.