Κ. Βαξεβάνης στον Άρειο Πάγο: Υπάρχουν στοιχεία – Θα αποκαλυφθούν όλα


Ο εκδότης της εφημερίδας Documento πέρασε το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, για να στοιχειοθετήσει τα όσα δημοσίευσε η εφημερίδα, και ανάλογα με αυτά τα στοιχεία θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλα άτομα.

Τη συνένωση των 5 δικογραφιών που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, να σταματήσει η «σαλαμοποιησή» τους και να αναλάβει την έρευνα η Εισαγγελία Εφετών, ζήτησε από Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο ο εκδότης της εφημερίδας Documento και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαντζουράνη, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα αποκαλυφθούν.

«Δεν είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να κάνει τον Πόντιο Πιλάτο, να κλείνει το μάτι στο πολιτικό σύστημα» είπε.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία και θα επανέλθει σε αυτά. Είπε ακόμα ότι δεν θέλει να πέσει στην παγίδα και να βρεθεί ο ίδιος κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή, όπως είχε συμβεί σε άλλες υποθέσεις όπως είχε συμβεί σε άλλες υποθέσεις, για παράδειγμα στη λίστα Λαγκάρντ. Υπάρχουν ακόμα, όπως είπε και για ηχητικά, τα οποία θα δημοσιεύσει στην εφημερίδα με μεγάλη προσοχή.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.