Ρωσία: Φωτιά σε μεγάλες εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Μπρίανσκ

 

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, η πυρκαγιά πλήττει μια περιοχή 1.800 τετραγωνικών μέτρων.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει  σε εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαιοειδών στη ρωσική περιοχή Μπριάνσκ, 150 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

«Εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαϊκών προϊόντων φλέγονται στη συνοικία Σουράζσκι. Συνεργεία πυροσβεστών και διασωστών βρίσκονται στο σημείο», δηλώνουν παράγοντες των τοπικών Αρχών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τι μπορεί να προκάλεσε την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, η πυρκαγιά πλήττει μια περιοχή 1.800 τετραγωνικών μέτρων και τουλάχιστον 80 άτομα έχουν κινητοποιηθεί για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass μετέδωσε, επικαλούμενο τις υπηρεσίες διάσωσης, πως η πυρκαγιά έχει επεκταθεί σε μια ζώνη 4.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τον Οκτώβριο, εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαιοειδών κοντά στο Μπέλγκοροντ, επίσης στα σύνορα με την Ουκρανία, είχε – σύμφωνα με καταγγελίες – βομβαρδιστεί από τις ουκρανικές δυνάμεις.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.