Μάτι: Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη – Αγανάκτηση για τις συνθήκες διεξαγωγής


Στην πρώην Σχολή Eυελπίδων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με τις δηλώσεις υποστήριξης κατηγορίας των 50 πρώτων θυμάτων, αλλά και συγγενών θυμάτων.

Η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί την Πέμπτη στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έδωσαν το «παρών» συγγενείς θυμάτων, οι οποίοι δήλωσαν εκ νέου αγανακτισμένοι για τις συνθήκες διεξαγωγής της ακροαματικής διαδικασίας, κάνοντας λόγο για «δίκη – παρωδία».

Παράλληλα, αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου 2023 η δίκη η δική του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλου σχετικά με τις καταγγελίες του πραγματογνώμονα Δημήτρη Λιότσου περί παρεμβάσεών του, με σκοπό τη κάλυψη για τη φονική πυρκαγιά.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.