Αινηγματική ανάρτηση Αντώναρου για τοποθέτηση Καραμανλη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις!!!





Δύσκολα μπορούν να… λησμονηθούν οι τριγμοί που προκλήθηκαν στο Μαξίμου από τη δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών την τελευταία ημέρα του Αυγούστου. Τότε ο πρώην πρωθυπουργός είχε απαιτήσει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Πλέον, με το σκάνδαλο των υποκλοπών να βρίσκεται ξανά στην κορυφή της πολιτικής επικαιρότητας, μετά και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento, αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρουν ότι υπάρχει νέα πιθανότητα για παρέμβαση από τον Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Λάρισα στις 20 Νοεμβρίου για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, όπως αναφέρει στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο Κώστας Καραμανλής «δεν προβλέπεται να μιλήσει», σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ωστόσο διερωτάται. «Λέτε να έχουμε κάποια έκπληξη;».

Η ανάρτηση Αντώναρου

«Μαθαίνω ότι ο Κώστας Καραμανλής θα είναι στις 20 Νοεμβρίου στη Λάρισα για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη. Δεν προβλέπεται να μιλήσει. Λέτε να έχουμε κάποια έκπληξη;».


 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.