Βρέθηκε πτώμα στην παραλία Καρτελά στην Κυπαρισσία



Το πτώμα βρήκε ένας άνδρας που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην περιοχή, όντας θαμμένο στην άμμο και όταν βρέθηκε φαινόταν μόνο μέρος των ποδιών.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Χρήστος Ράμμος μιλώντας στην "Ε" τόνισε ότι με τον σκύλο του Ράμπο κάνουν καθημερινά την ίδια βόλτα και είναι σίγουρος ότι χθες το πτώμα δεν ήταν εκεί.
Κατά τη διάρκεια της βόλτας ο σκύλος εντόπισε το σώμα και άμεσα ο ιδιοκτήτης του ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε εγκληματική ενέργεια, απ’ ό,τι δείχνουν όλα τα στοιχεία, οφείλεται ο θάνατος νεαρού άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία σημέρα το μεσημέρι στην παραλία του Καρτελά στην Κυπαρισσία, όπως πρώτο παρουσίασε το eleftheriaonline.gr

Το μισοθαμμένο στην άμμο πτώμα εντόπισε σκύλος κατοίκου της περιοχής, ο οποίος συνηθίζει να πηγαίνει καθημερινά στην περιοχή για περπάτημα.

Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και σήμανε συναγερμός, καθώς ήδη τα πρώτα στοιχεία ήταν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών χτενίζοντας την περιοχή για ευρήματα.

Επίσης στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, αλλά και ο ιατροδικαστής Κορίνθου.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών αρχικά για να εντοπιστεί η ταυτότητα του θύματος, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση με διάφορες προσαγωγές.

Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα ηλικίας 40-45 ετών μετρίου αναστήματος.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πτώμα ανήκει τελικά σε έναν 31χρονο εργάτη γης από την Αλβανία, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά είχε βρεθεί εκεί τις τελευταίες 3-4 μέρες για να εργαστεί. Οπως προέκυψε από την αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου, που χθες βρέθηκε στο σημείο που βρέθηκε θαμμένο στην άμμο το πτώμα, ο 31χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα από μεταλλικό όργανο στο κεφάλι, ενώ το σώμα βρισκόταν εκεί λιγότερο από 24 ώρες. Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή το σώμα βρισκόταν σε ακαμψία γεγονός, που προσδιορίζει σε κάποιο βαθμό και τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.