Εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη - Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα


Συνεχόμενες εκρήξεις ακούστηκαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης, ενώ τρία αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mynet.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες, ενώ διερευνώνται από την αστυνομία οι λεπτομέρειες των συμβάντων.

Σύμφωνα μετο πρακτορείο Demiroren, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κοκαμουστάφα Πασά, η οποία βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα δυτικά της πλατείας Σουλταναχμέτ, όπου βρίσκονται τα κύρια αξιοθέατα της Πόλης, η Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.

Οι φλόγες από τη φωτιά που ξέσπασε αρχικά σε ένα αυτοκίνητο στη συνοικία Φατίχ της Κωνσταντινούπολης επεκτάθηκαν και σε άλλα σταθμευμένα οχήματα, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να σβήσουν τις φωτιές.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.