Το Υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει ότι θα υπάρξει κρατική υποστήριξη στους δανειολήπτες!!


 


  Προβληματισμό προκαλούν στα ηγετικά κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών οι πληροφορίες και φήμες που κυκλοφορούν και φέρουν την κυβέρνηση να έχει «στα σκαριά» πρωτοβουλία για κρατική στήριξη των δανειοληπτών έναντι των διαρκώς αυξανόμενων επιτοκίων δανεισμού.

Και αυτό, γιατί δημιουργούνται προσδοκίες οι οποίες είναι έως αδύνατο να ικανοποιηθούν. «Αν πάρουμε τέτοια απόφαση, τότε θα πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουμε και το ζήτημα των 70.000 δανειοληπτών. Και τέτοιες δυνατότητες δεν έχει ο προϋπολογισμός», λένε.

Αφήνουν, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η θέση αυτή είναι σε πλήρη γνώση και συμφωνία με το Μέγαρο Μαξίμου. Που σημαίνει ότι οι σχετικές πληροφορίες, διακινούνται από άλλα κέντρα. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.