Νίκος Καραχάλιος: Συλλέγει υπογραφές για έκτακτο συνέδριο της ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές


Πρωτοβουλία για συλλογή υπογραφών προκειμένου να συγκληθεί συνέδριο της ΝΔ ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει ο πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5», υπογραμμίζοντας ότι πλήττεται το κύρος του κόμματος μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις και καταλογίζοντας ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Όπως διευκρίνισε ο Νίκος Καραχάλιος, παραμένει μέλος της ΝΔ και εξήγησε ότι πήρε από χθες πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση του άρθρου 13, όταν είδε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και η Πολιτική Επιτροπή, «450 άνθρωποι που είναι σήμερα η ηγεσία του κόμματος, χειροκροτούσαν και μάλιστα όρθιοι, έναν άνθρωπο που υπέκλεψε τον αρχηγό του τρίτου κόμματος, και όπως φαίνεται τους μισούς εξ αυτών».

«Τότε σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί η ηγετική ομάδα και αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε θεσμικά και δημοκρατικά, με βάση τις προβλέψεις του καταστατικού του κόμματος. Το άρθρο 13 είναι ουσιαστικά η ενεργοποίηση του έκτακτου συνεδρίου».

Ο Νίκος Καραχάλιος σημείωσε ότι αφού τον λόγο δεν τον παίρνει η ηγετική ομάδα, θα τον πάρει η βάση. Σημείωσε επίσης ότι ο Κ. Μητσοτάκης ξαναγράφει τα «Μυστικά του Βάλτου» της Πηνελόπη Δέλτα, τα οποία έχει δημιουργήσει γύρω από τη ΝΔ, με «μαξιμιλιανούς», «πραιτοριανούς» και άλλους περίεργους, τονίζοντας ότι αυτό «ο κόσμος δεν το ανέχεται».

Από την Παρασκευή, όπως είπε θα ξεκινήσει καμπάνια και μάλιστα αρκετά πρωτότυπη, για να «τσιγκλίσει» και ανθρώπους που δεν είναι ενεργοποιημένοι, για τη συλλογή υπογραφών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.