Δένδιας:Να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο στην Ευρώπη
Στην ανάγκη να «πέσει το Τείχος της Λευκωσίας», αναφέρεται σε ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με αφορμή την επέτειο για την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

«Οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη «να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους».

Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας έγραψε στο Twitter:

«Η επέτειος της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου υπενθυμίζει ότι οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι. Σταθερή η προσήλωσή μας στην ανάγκη να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους».

    Η επέτειος της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου υπενθυμίζει ότι οι αγώνες για την Ελευθερία δεν είναι μάταιοι. Σταθερή η προσήλωσή μας στην ανάγκη να πέσει το Τείχος της Λευκωσίας, το τελευταίο τείχος σε πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους. pic.twitter.com/h7XZwQj0ga

    — Nikos Dendias (@NikosDendias) November 9, 2022

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.