Εταιρεία «φάντασμα» αυτή που κέρδισε τον πλειστηριασμό την κατοικίας της Κατσαβου







Εταιρεία «φάντασμα» αυτή που κέρδισε τον πλειστηριασμό την κατοικίας της Κατσαβου

Έτσι γίνονται οι δουλιτσες,,,ποιες τράπεζες αφου οι μετοχες ειναι στο ελληνικο δημοσιο και ποιοιοιΟΙΟΙΟΙ μπροστινοί των τραπεζιτών κορακιών???

Βρήκαν και χορευουν αφού αυτοί που λένε ότι κυβερνάνε και εμείς που κυβερνιομαστε είμαστε απλά άνθρωποι των εκτυπωτών ,,αόρατοι αυτοί αόρατοι και εμείς... καμιά κινηση.. απαθείς και ετσι χάνεται χωρίς να ξέρουμε σε ποιον η χωρά στο όνομα γενικα της Ε.Ε 
και απλα οι αλλες εξουσιες εκτός της εκτελεστικής απλα εντολές εκτελούν ποιαν ων και πως ,,

Το στυνταγμα ειναι πανω απο τους νόμους και καλο ειναι μην κρύβονται ολοι πισω απο τούς νόμους??

Η εταιρεία που απέκτησε μετά από πλειστηριασμό το διαμέρισμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα antimedia.gr απλά… δεν υπάρχει!

Δηλαδή, υπάρχει στα χαρτιά, εμφανίζεται στο επαγγελματικό επιμελητήριο, εμφανίζεται στο ίντερνετ με δυο διαφορετικές διευθύνσεις αλλά το ίδιο τηλέφωνο το οποίο δεν απαντά!

Συγκεκριμένα:

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών εμφανίζεται με τη διεύθυνση με την επωνυμία LOTUS 4A ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) και διεύθυνση, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 5, 14342, Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Αττική. Το τηλέφωνο είναι 2106619900 και ως υπεύθυνος εμφανίζεται κάποιος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η ίδια καταχώρηση υπάρχει και στο opencorporates.com και δείχνει ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2018.

Ωστόσο υπάρχει και δεύτερος ιστότοπος στο διαδίκτυο, με την επωνυμία Lotus Project, με το ίδιο τηλέφωνο 210 6619900, αλλά διαφορετική διεύθυνση: Ερνέστου Εμπράρ 27, Νέο Ψυχικό, 11525.

Τα στοιχεία του ποιοι είναι πίσω από την εταιρεία είναι αόριστα και ελλιπή: Το Lotus Project ιδρύθηκε από μία ομάδα μηχανικών με εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων και τo real estate. Και όπως αναφέρουν, έχουν και… “όραμα”: Να παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από τα ακίνητα, με σκοπό να αποτελέσουμε για τον ιδιοκτήτη/επενδυτή ένα ΄one stop shop΄ που θα του λύνει τα χέρια στην αξιοποίηση των ακινήτων του. Να επανακαθορίσουμε τον χώρο της μεσιτείας ακινήτων στην Ελλάδα με γνώμονα την καινοτομία, την διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα: «Στην αναζήτηση που κάναμε στα “Ακίνητα”, δεν βρήκαμε ΚΑΝΕΝΑ, σε όποια περιοχή κι αν προσπαθήσαμε – κάναμε 4-5 δοκιμές.

Το τηλέφωνο των δυο διαφορετικών διευθύνσεων που είτε συνυπάρχουν ταυτόχρονα ή… μετακόμισαν τα γραφεία (;) δεν απαντά! Μάλιστα σε ιστότοπο ομάδας αλληλεγγύης, διαβάζουμε ότι τον Ιανουάριο που ΘΑ έβγαζαν την κα Κολοβού από το σπίτι της, η ομάδα επισκέφτηκε τα γραφεία της LOTUS 4A ΙΚΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αυτά ήταν εντελώς κλειστά.»
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.