ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ:ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ;;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 6/11/2022

 Η εργαλειοποίηση των ειδήσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνο απο το διευθυντήριο των κυβερνώντων με σκοπό  να κρύψει και να απαλείψει δυσχερή και κακόβουλα γεγονότα που εκ των προτέρων θα καταστρέψει ολοκληρωτικά το ψεύτικο οικοδόμημα που έχει στηθεί

Δεν είναι τυχαίο λοπόν ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει θεατές ειδήσεων που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και έρχονται σαν κυκεώνας το ένα πίσω από το άλλο!!...όπως ο βιασμός της 12χρονης στα Σεπόλια,, η υπόθεση Πάτση με τα χορηχούμενα κόκκινα δάνεια απο την Τράπεζα Πειραιώς και το τελευταίο περιστατικό με την σύλληψη και κράτηση Τζιτζικώστα απο τις τουρκικές αρχές....Κι μάλιστα τα περισσόττερα γεγονότα είναι γνωστά εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά βγήκαν τώρα για να καλύψουν τις δικές τους πομπές!!

Και όλα αυτά πρωτοσέλιδα στα ταμπλόϊντ των εφημερίδων στα δελτία των ειδήσεων της τηλεόρασης και στα μεγάλα ειδησιογραφικά σαϊτ..

Τι είναι όμως αυτό που φοβούνται και συγκεκριμένα η σημερινή κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη που δεν θέλει να αποκαλυφθεί γιατί το διευθυντήριο του ,,θα καταπέσει εν ριπεί οφθαλμού!!

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ!!

 ΤΟ ΕΝΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ Π.ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ  ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ.ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ PREDATOR..

 Ο ΛΟΓΟΣ;;;;ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ...

Από την μια η νόμιμη επισύνδεση (παρακολούθηση κατόπιν αδείας του αρμοδίου εισαγγελέως) του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όταν ήταν ακόμη ευρωβουλευτής»...

Από την άλλη  ότι όλα ξεκίνησαν όταν η ΕΥΠ πληροφορήθηκε από δύο μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών με τις οποίες έχει διαχρονικό πεδίο συνεργασίας, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε επαφές με αμφιλεγόμενα πρόσωπα που λειτουργούσαν για λογαριασμό κινεζικών παρασκηνιακών συμφερόντων. 

Και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι των εξελίξεων...Μια κυβέρνηση που προσπαθούσε να αποκρούσει με αστείες δικαιολογίες τις παρακολουθήσεις πολιτικών τους αντιπάλων και όχι μόνο του προέδρου του ΚΙΝΑΛ...Θυμίζοντας τις παλιές εποχές των παρακολουθήσεων επι Μητσοτάκη πατρός με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μαυρίκη....

Προσπαθώντας να αμβλύνουν την περιραίουσα αττμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί προχώρησαν στην δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής αλλά με το εξής παράδοξο για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής Βουλής ..

Ότι λόγω της κρισιμότητας και του χαρακτήρα της συγκεκριμένης υπόθεσης οι βουλευτές που ήταν μέλη της εξεταστικής επιτροπής δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα υψίστης σημασίας  και δεν θα μπορούσαν είτε να δημοσιοποιηθούν και οι συνεδριάσεις της Επιτροπής να είναι κεκλεισμένων των θυρών και να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα από όσα έχουν διευρευνηθεί.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της απέδειξε ότι φοβάται, φοβάται την διαπομπευσή της και την ολοκληρωτική κατάρρευσή της  με το να προστατεύει την Εισαγγελέα αρμόδια για την ΕΥΠ με την πρωτοφανή  δήλωση της να αναφέρει ότι"" Θα παρακολουθούσα και την ΠτΔ αν πουλούσε την πατρίδα""

Όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καινούργια για τον πολιτικό μας στίβο αλλά και για την κοινωνία..

Η διαφορά όμως είναι τώρα ότι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΠΗΡΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Η DAILY MAIL, POLITICO, LE FIGARO

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΕΪΝΤΕΡΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ!

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΒΕΡΑ ΓΙΟΥΡΟΒΑ..

Ήρθε και ζήτησε απαντήσεις από τον πρωθυπουργό για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, καθώς επίσης   ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και ρώτησε τον πρωθυπουργό για ποιο λόγο κατάργησε το δικαίωμα των πολιτών να μαθαίνουν αν παρακολουθούνται... Ζήτησε εξηγήσεις για ποιο λόγο πέρασε την κυβερνητική τροπολογία που δεν επέτρεπε την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με παρακολούθηση που έχουν υποστεί.

Και η τελευταία εξέλικη είναι η άφιξη στη Ελλάδα της επιτροπής PEGA του ευρωκοινοβουλίου που ήρθε αποκλειστικά για να διερευνήσει τις καταγγελίες για τις υποκλοπές και βρήκε σθεναρή αντίσταση και τοίχο απο κυβερνητικούς και άλλους αξιωματούχους!!Γιατί;;Να δοθούν απαντήσεις πριν τις επόμενες εκλογές !!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ,,Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΑ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;; 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;; 

Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ, Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,,,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ, ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΣΕ ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΞΑΝΑ!!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.