Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς – Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις



Οι πολίτες που θέλουν να κατέβουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να οργανωθούν καλά μιας και οι μετακινήσεις θα γίνονται μετ’εμποδίων. 

Μετά την απόφαση του πρωτοδικείου που έκρινε καταχρηστικές τις στάσεις εργασίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ (μετά την προσφυγή των διοικήσεων των μέσων) οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να απεργήσουν για 24 ώρες υπό την κάλυψη της ΓΣΕΕ.
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΜΜ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΕΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Σήμερα απεργούν σε όλη τη διάρκεια της μέρας τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και οι γραμμές 2 και 3 του μετρό. 

Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 9 έως τις 5 το απόγευμα, το τραμ από τις 8 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ. 

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Παράλληλα, σήμερα το λεκανοπέδιο θα μείνει χωρίς ταξί λόγω της πραγματοποίησης 24ως απεργίας που αποφάσισε το συνδικάτο αυτοκινητιστών ταξί της Αττικής.

Ούτε τα πλοία θα αναχωρήσουν από τα λιμάνια όλη της χώρας λόγω της απόφασης για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Στην 24ωρη απεργία θα συμμετάσχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα με αποτέλεσμα πολλές πτήσεις να ακυρωθούν. Η Aegean ήδη ανακοίνωσε την ακύρωση 50 πτήσεων.

Επίσης, θα υπολειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δημοσίου, οι εφορίες, τα σχολεία, οι πολεοδομίες νομαρχίες και οι δήμοι. 

Δεν θα υπάρξουν ειδήσεις σήμερα καθώς τα ΜΜΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία από τις 5 σήμερα το πρωί έως τις 5 αύριο το πρωί μετά από απόφαση των διοικητικών συμβουλίων των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.
ο παρών στην απεργία θα δώσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις
Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.Μισή ώρα νωρίτερα, στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια από το ΠΑΜΕ. 

Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα
Τέλος, σήμερα καταργείται ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας λόγω της γενικής απεργίας.

Σε ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει

«Λόγω των εξαγγελθεισών, για σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, στάσεων εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και της 24ωρης απεργίας των μελών του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΜΙΚΡΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.