Λεηλάτησαν το σπίτι του Τσοχατζόπουλου στην Ακρόπολη-Ξήλωσαν μέχρι και τα πατώματα για να βρουν στοιχεία


Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοζατζοπούλου

Εικόνες απόλυτης λεηλασίας επικρατούν στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», το σπίτι, το οποίο έχει δημευθεί από το Ελληνικό Δημόσιο, είναι μεζονέτα 3 επιπέδων, με εμβαδόν 200 τ.μ. ανά όροφο και συνολικό εμβαδόν 600 τετραγωνικών μέτρων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η οικογένεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έχασε την κυριότητα του ακινήτου, ωστόσο διατηρεί τα κλειδιά έως ότου αξιοποιηθεί από το Δημόσιο. Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου δεν θέλει να μένει πλέον στο συγκεκριμένο σπίτι γι αυτό και έχει μετακομίσει σε ένα μικρότερο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ίδια, το σπίτι έχει λεηλατηθεί, λείπουν ακριβά έπιπλα, ενώ έχουν ξηλωθεί μέχρι και τα πατώματα. 

«Την 1η Δεκεμβρίου δημοσιεύεται η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό και θα έχει εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο» ανέφερε ο δικηγόρος κ. κ. Αλεξανδρής και πρόσθεσε: «ο Άκης κατάφερε να ανακτήσει μέρος του αρχείου του, μετά από την αποφυλάκιση του. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι που φοβούνται, θεώρησαν ότι στο σπίτι θα υπήρχαν στοιχεία και μπήκαν στο σπίτι και το λεηλάτησαν, ξήλωσαν μέχρι και τα πατώματα εκεί που είχε το γραφείο του ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

«Το σημαντικότερο είναι πως δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης. Αυτοί που έχουν κλειδιά είναι γνωστοί και αυτοί είναι οι πρώτοι ύποπτοι» ανέφερε και σημείωσε ότι «υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες, με κλοπές αντικειμένων, αλλά το βασικό είναι πως δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία από το αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου».



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.