«Η ενεργειακή κρίση δεν σχετίζεται μόνο με τον πόλεμο και θα συνεχιστεί»!«Η ενεργειακή κρίση δεν σχετίζεται μόνο με τον πόλεμο και θα συνεχιστεί»!

Η σημερινή ενεργειακή κρίση δεν είναι προσωρινή, αλλά έχει δομικό χαρακτήρα, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της HELLENIQ ENERGY (μέχρι πρότινος ΕΛΠΕ) Ανδρέας Σιάμισιης, σε συνέντευξή του στο οικονομικό μηνιαίο περιοδικό των Σκοπίων, “EKONOMIJA I BIZNIS” .

«Η σημερινή ενεργειακή κρίση δεν είναι προσωρινή, αλλά έχει δομικό χαρακτήρα, ενώ δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και δεν θα ξεπεραστεί πλήρως τους επόμενους μήνες, αλλά θα συνεχιστεί» σημείωσε ο κ. Σιάμισιης. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να είναι σαφές σε όλους, ότι η στροφή της διεθνούς κοινότητας και της ΕΕ προς την πράσινη οικονομία με χαμηλό αποτύπωμα, θα έχει τίμημα. «Ωστόσο, παραμένει ο μόνος δρόμος για ένα βιώσιμο μέλλον που θα εξασφαλίσει την ενεργειακή ανεξαρτησία της Ευρώπης με καθαρότερες μορφές ενέργειας, που θα καταστούν οικονομικά πιο ανταγωνιστικές με την πάροδο του χρόνου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι λόγω της μετάβασης, αλλά επειδή αργήσαμε τα προηγούμενα χρόνια να αναπτύξουμε τις απαραίτητες υποδομές επόμενης γενεάς (…)», προσθέτει.

Στη συνέντευξη, ο κ. Σιάμισιης αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας και στην αλλαγή της ονομασίας των Ελληνικών Πετρελαίων σε HELLENIQ ENERGY, ως τρόπου με τον οποίο θα καταδειχθεί ότι, όπως αλλάζει ο κόσμος, έτσι αλλάζει και ο όμιλος, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους.
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.