Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο των υποκλοπών!! Τι αναφέρει σε ανάρτηση του ο Π.Πολάκης!!


 

Το σκάνδαλο των υποκλοπών ξετυλίγεται ραγδαία καθώς νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας!! Και ότι τα πλοκάμια και τα γρανάζια της εξουσίας είναι πολύ βαθειά μπλεγμένα, συγκοινωνούντα δοχεία στα νερά της διαφθοράς και της σήψης...

Όλα βέβαια ξεκίνησαν από με απόφαση του  2014  όπου το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως αποδέχθηκε την τη δωρεά του συστήματος Τetra Sepura από ανύπαρκτη εταιρεία προκειμένου ο Λαβράνος να αναλάβει τη δεκαετή συντήρηση του και έτσι να "ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ" στην ΕΛ.ΑΣ και την ΕΥΠ ..

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του  δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε το 2019 για τη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Γιατί το 2014 Επιτελάρχης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ήταν ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας!

Η άμεση σύνδεση τους και η εντέλει καρατόμηση τους για να ""σωθούν"" και να ""σώσουν ""τις καρέκλες τους!!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ!!

 Αρχίζει να λύνεται ο "γρίφος" γιατί ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε το 2019 για τη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ... (φωτό 1)
Από τη μία, η απόφαση του 2014 με την οποία το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης αποδέχθηκε τη δωρεά του συστήματος Τetra Sepura από ανύπαρκτη εταιρεία, προκειμένου ο Λαβράνος να αναλάβει τη δεκαετή συντήρηση του και έτσι να "ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ" στην ΕΛ.ΑΣ και την ΕΥΠ (φωτό 2).  Επιτελάρχης τότε του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ο Κων/νος Τσουβάλας...
Κι από την άλλη, οι κουμπαριές του Λαβράνου με τον Δημητριάδη - Τσουβάλα -  Παναγιωτόπουλο και άλλους Υπουργούς της ΝΔ... (φωτό 3-4)!
Γι' αυτό και όταν "έσκασε" η βόμβα των παράνομων παρακολουθήσεων, καρατομήθηκε όχι μόνο ο Δημητριάδης και ο Κοντολέων, αλλά και ο (φαινομενικά άσχετος με την υπόθεση) Κωνσταντίνος Τσουβάλας (φωτό 5)
Ίδωμεν τι άλλο θα αποκαλυφθεί για τον εν γένει ρόλο του συγκεκριμένου, τώρα που άνοιξε το καπάκι του βόθρου Μητσοτάκη...

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.