Αποκαλύψεις για το νοσοκομείο Ζακύνθου για απευθείας αναθέσεις!!


 


 Σε μια ακόμη αποκάλυψη για τις «γαλάζιες ακρίδες» που απομυζούν δημόσιο χρήμα προχώρησε μέσω Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Αναστάσιο Σπίνο, υπάλληλο του Νοσοκομείου Ζακύνθου, ο οποίος αν και υπάλληλος του εν λόγω νοσοκομείου από το 2010 λαμβάνει απευθείας ανάθεση ύψους 55.000 ευρώ για να εκτελέσει ως εργολάβος με την επιχείρησή του οικοδομικές εργασίες στο ίδιο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται ως υπάλληλος.

«55.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση (πρόσκληση ενδιαφέροντος) από το Νοσοκομείο για να εκτελέσει ως εργολάβος με την επιχείρησή του οικοδομικες εργασίες στο Νοσοκομείο που εργάζεται ως υπάλληλος !!! (φωτο 5 και 6) Ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων σε οποιαδήποτε μορφή εταιρείας» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του και καταλήγει απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, και στον βουλευτή Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας και γιατρό, Διονύση Ακτύπη.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Πάυλου Πολάκη:

«Τα λαμόγια των γαλάζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
Δείτε ιστορία. Υπάλληλος Σπίνος Αναστάσιος.
Προσλαμβάνεται το 2010 ως βοηθός θαλάμου. (φωτό 3)
Μετάταξη το 2021 σε θέση θυρωρού νυχτοφύλακα για λόγους ΥγεΚίας.(φωτό 4)
ΚΑΙ το 2022..
55.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση (πρόσκληση ενδιαφέροντος) από το Νοσοκομείο για να εκτελέσει ως εργολάβος με την επιχείρησή του οικοδομικες εργασίες στο Νοσοκομείο που εργάζεται ως υπάλληλος !!! (φωτο 5 και 6)
Ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων σε οποιαδήποτε μορφή εταιρείας.
Έχει δώσει το σήμα το Μαξίμου και τρώνε όλα τα λαμόγια παντού από άκρο σε άκρο της χώρας!
Πλεύρη και Γκάγκα ακούτε;;;;
Διονύση Ακτύπη, βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ και γιατρέ του νοσοκομειου,ΤΙ ΛΕΣ;;;»


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.