Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Μαρκόπουλου-Πολάκη στην επιτροπή της Βουλής για τις παρακολουθήσεις!!!


 


 

Ο βουλευτής, Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους,  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.

Ο γαλάζιος βουλευτής, Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους, παραβιάζοντας την μυστικότητα της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.

Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μία επίθεση προσωπική από τον κ. Πολάκη, που φέρεται, μεταξύ άλλων, να του φώναξε «βούλωσέ το»!
Παρακολουθήσεις: Κατά πλειοψηφία απορρίπτεται το αίτημα περί βίαιης προσαγωγής

Μετά από μία έντονη συζήτηση και αντιπαράθεση, το θέμα της βίαιης προσαγωγής των τριών επιχειρηματιών Μπίτζιου, Λαβράνου, Ντίλιαν στην Επιτροπή έχει τεθεί σε ψηφοφορία.

Οι βουλευτές της ΝΔ φέρεται να υποστηρίζουν πως η Επιτροπή έχει καλέσει σε ακροάσεις τα τρία αυτά πρόσωπα και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση περί λειτουργίας της με την διαδικασία «της διερεύνησης της υπόθεσης με την μορφή συλλογής πληροφοριών και εγγράφων και την εξουσία κλήσης και εξέτασης προσώπων με ανάλογη εφαρμογή των άρθρων 146 και 147 του ΚτΒ» ως εξεταστική δηλαδή επιτροπή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.