Ο πλούτος της Ελλάδας, το ξεπούλημα της ΔΕΗ και το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 6/11/2021

Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ,,,ΑΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ,,ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ,,,ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΝΙΤΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ,,,,,Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΛΙΓΝΙΤΕΣ

ΤΟ 98 % ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ!!!

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΛΑΡΑΚΙΑ.

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΤΩΝ.

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΒΩΞΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ,,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ...

ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΑΞ ,,ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ,,ΕΙΠΕ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ,,,ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΟΑΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ,,ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΧΟΑΞ ,,ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ???ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ??ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ??ΗΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΑΞ ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΟΑΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΙΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΟΑΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ,,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ,,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ,,ΧΟΑΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΑΞ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Γίναμε σαν το ανέκδοτο με το πιτσιρίκι που ρωτούσε τον κομουνιστή πατέρα του αν πετάει ο γάιδαρος  κι εκείνος τον σφαλιάριζε λέγοντας του να μη λέει βλακείες. 
Ώσπου μια μέρα ο μικρός τον ρώτησε ξανά "πατέρα ο ριζοσπάστης έγραψε πως ο γάιδαρος πετάει"!!! 
Κι ο πατέρας απαντά: Εεε  πετάει, τι πετάει, λίγα μέτρα πάει και πέφτει!!!!


'' Η Ελλάδα θα γίνει οικονομικά και εθνικά πραγματικά ελεύθερη, τότε και μόνο τότε, όταν η ανοικοδόμηση αυτή γίνει από τον λαό της. Θα σπάσουν τα δεσμά και θα αλλάξει ριζικά η διάρθρωση της σημερινής οικονομίας μας, θα ανοίξει δηλαδή ο δρόμος για να λυτρωθούν οι πιο ενεργές παραγωγικές και άξιες δυνάμεις της νεοελληνικής κοινωνίας μας''.
Η οικονομική και Εθνική απεξάρτηση από ξένα οικονομικά κέντρα, είναι δυνατόν να γίνει μέσα από την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, και αυτό θα πρέπει να αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ απαράβατο.
Από τί συνίσταται αυτός ο ''ορυκτός πλούτος'', για τον οποίον πάρα πολλοί Έλληνες, αφανώς, έδωσαν και την ζωή τους, για να έχουν τα παιδιά μας το δικαίωμα να τον αξιοποιήσουν και να τον εκμεταλλευτούν και όχι να εξαναγκάζονται να ''ξενιτεύονται'' επειδή κάποιοι, εντός και εκτός της Ελλάδος, αποφάσισαν έτσι.

Ο ορυκτος πλούτος συγκεκριμένα:

1.Λιγνίτης:
Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.
2.Αλουμίνιο:
Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.
3.Βωξίτης:
Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.
4.Μαγγάνιο:
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.
5.Νικέλιο:
Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.
6.Σμηκτίτες: 
Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.
7.Μαγνήσιο: 
Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
8.Χρωμίτης:
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.
9.Ουράνιο:
Τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας ''Αθηναϊκή'' είχε ως τίτλο ''Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα'' και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα.
Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί θα περάσουν και οι αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου.
10.ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ:
Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται.
Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα.
Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την "εύφλεκτη πίσσα". 
Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή.
Η Ελλάδα επίσης μόνο από το απόθεμα του ''μεθανίου'' που έχει στην μια άκρη μόνο της Κρήτης φτάνει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη γη να τα τροφοδοτεί με καύσιμα δωρεάν.
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα ''περίεργα'' και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ, ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ, κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Ουσιαστικά πρόκειται για 10.000 τόνους Όσμιο και 100.000 τόνους Κόκκινο υδράργυρο !!!
Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής.

Με πληροφορίες από 

loukassagias 
xrysoselladas


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.