Αποκαλυπτικός ο Δ.Λιάτσος για τις επόμενες κινήσεις της Ρωσσίας!"Μην αποκλείουμε ρωσικό χτύπημα στα δυτικά"

\


ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!


Τα όσα μεταδίδει ο Δημήτρης Λιάτσος από τη Μόσχα δεν είναι καθησυχαστικά… Οι εκτιμήσεις που κυκλοφορούν στη Μόσχα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δούμε ρωσικό χτύπημα ακόμη και προς τα δυτικά. Στόχοι σιδηροδρομικά τούνελ που ξεκινούν από το έδαφος της Πολωνίας και καταλήγουν στην Ουκρανία. Μέσω αυτών των σιδηροδρομικών γραμμών μεταφέρονται όπλα στην Ουκρανία.

Ο Δημήτρης Λιάτσος επισημαίνει ότι όσο ο πόλεμος επεκτείνεται ,ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τις προειδοποιήσεις της Μόσχας που λέει ότι όσοι προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία θεωρούνται «νόμιμοι στόχοι».  Μπορεί να είναι ανάμεσα σε αυτούς και η Αλεξανδρούπολη;

Γιατί η Ρωσία πλήττει με μαζικά πυραυλικά χτυπήματα υποδομές της Ουκρανίας; Αλλαγή τακτικής ή κάτι άλλο;

Τι σημαίνει η απόσυρση της από τη συμφωνία για τη μεταφορά των σιτηρών;

Τέλος ο Δημήτρης Λιάτσος μιλά για τις ελληνορωσικές σχέσεις με αφορμή τη δήλωση Ζαχάροβα, σύμφωνα με την οποία δεν έχει αλλάξει η ρωσική θέση για το Κυπριακό.

www.militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.